فرم خود ارزیابی دانشجویان جهت انتخاب اتاق نمونه

فرم خود ارزیابی دانشجویان جهت انتخاب اتاق نمونه
  • 0
  • این جدول به منظور خود ارزیابی دانشجویان برای انتخاب اتاق نمونه میباشدبرای هر معیار از 1 تا 4 امتیاز در نظر گرفته شده است.
    1
  • شماره دانشجویی*نام کامل
    2
  • نام دانشجویان ساکن در اتاق*نام کامل
    3
  • رشته تحصیلی وگرایش*نام کامل
    4
  • مقطع تحصیلی*گزینه خود را انتخاب کنید
    5
  • نام خوابگاه*گزینه خود را انتخاب کنید
    6
  • شماره اتاق*نام کامل
    7
  • تاریخ تکمیل فرم*تاریخ برگزاری
    8
  • بسیار زیاد (4) - زیاد (3) - نسبتا (2) - کمی (1)
    9
  • رعایت نظم و ترتیب در اتاق*کمینسبتازیادبسیارزیاد
    آراستگی و چیدمان مناسب
    قرارگرفتن کفش ها و دمپایی ها در محل مناسب و پراکنده نبودن در فضای راهرو
    قرار دادن منظم لباس ها در مکان های در نظر گرفته شده و مرتب بودن فضای کمدها
    10
  • جلو گیری از جلب حشرات و جوندگان موذی به داخل اتاق ها*کمینسبتازیادبسیار زیاد
    نبودن باقیمانده مواد غذایی بر روی سطوح و کف اتاق ها
    پاکیزه بودن قسمت های زیرین و پشت وسائل موجود در اتاق
    نگهداری مواد غذایی خشک مانند حبوبات ،غلات ،برنج،ماکارونی و غیره در ظروف فلزی و یا پلاستیکی با درب محکم
    نبودن ظروف شسته نشده داخل اتاق ها ،زیر تخت و یا داخل کمد ها
    تمیز نمودن تمامی وسایلی که از بیرو به داخل اتاق آورده می شوند مانند چمدان ،ساک،کفش ها و ...
    11
  • رعایت بهداشت فردی*کمینسبتازیادبسیار زیاد
    خشک کردن وسایل استحمام در نور آفتاب برای جلوگیری از انتشار بیماریهای قارچی و آویزان نکردن درفضای اتاق و راهرو ها
    عدم استفاده مشترک از لوازم شخصی مانند کیسه حمام و لیف ،حوله ،تیغ ،دمپایی،روسری ،کلاه،لباس و وسایل خواب اختصاصی
    پاکیزه بودن ملحفه ،روبالشتی و پتو
    قرار ندادن لباس ها و جوراب های شسته نشده در اتاق و یا کنار و روی تخت
    12
  • روش صحیح نگهداری مواد غذایی*کمینسبتازیادبسیار زیاد
    تمیز کردن و نظافت داخل یخچال حداقل هر دو هفته یک بار
    نگهداری باقیمانده کنسرو های باز شده داخل ظروف شیشه ای تمیز و داخل یخچال
    قرار ندادن مواد غذایی شسته نشده مانند میوه و سبزی در کنار مواد غذایی پخته و یا شسته شده در یخچال و خارج کردن سریع مواد غذایی کپک زده از یخچال
    استفاده از کیسه های رنگ روشن برای نگهداری مواد غذایی در یخچال و استفاده نکردن از کیسه های سیاه رنگ بازیافتی
    13
  • جلو گیری از تکثیر عوامل بیماری زا و حساسیت زا*کمینسبتازیادبسیار زیاد
    عاری بودن پرد ها و اتاق از گرد و خاک با رعایت نظافت
    جلوگیری از جمع شدن رطوبت هوای راکد و بوی نامطبوع در فضای اتاق
    استفاده نکردن از دخانیات در اتاق و محیط خوابگاه
    قرار ندادن هرگونه وسایل اضافی از جمله قطعات چوبی ،مقوای اضافی ،جعبه های چوبی فرسوده و ... بعنوان جاکفشی یا جای کتاب و ... در داخل اتاق و در اطراف تخت ها
    14
  • رعایت نکات ایمنی و بهداشت محیط*کمینسبتازیادبسیار زیاد
    حفظ آرامش و ایجاد نکردن سر و صدا
    قراردادن پسماند در سطل درب دار یا کیسه پلاستیکی که بتوان درب آن را بست
    اطلاع رسانی به موقع نقص های بهداشتی و ایمنی در اتاق و خوابگاه مانند برق ،آب ،فاضلاب ،گاز ، وجود انواع حشرات و ... به مسئولین
    نگهداری مسئولانه اتاق و آسیب نرساندن به تجهیزات داخل اتاق(درب و دیوار،کفپوش ،فرش و ...)
    عدم استفاده از وسایل پخت و پز و اجاق برقی ،گازی و ... در اتاق
    استفاده از کیسه زباله در سطل زباله
    تفکیک زباله های خشک و تر از هم
    15
  • خلاقیت و نوآوری*کمینسبتازیادبسیار زیاد
    ساماندهی و ابتکار از نظر سلامت
    دلپذیر نمودن فضای اتاق
    رعایت نکات ایمنی
    16
  • دسته
    17